چگونگی کارکردهای سیلندر هیدرولیک

 

سلیندر هیدرولیک ماشینی است که انرژی را در مدار خطی به حرکت وا می دارد. این سیلندرها در کارپردازهای متفاوت و متنوعی ، استفاده می شوند و شامل دستگاه های سنگین، ساخت تجهیزات، دستگاه های برف پاک کن و بولدوزرها، هستند. برای دانستن بیشتر در خصوص سیلندر هیدرولیک، می توانید به مقالات قبلی ما رجوع کنید.

آشنایی با سیلندر هیدرولیک

ابتدایی ترین کار سیلندر هیدرولیک کنترل حرکت های حلقه های زنجیر و قطعات ماشینی مانند برف پاک کن ها و بولدوزرهاست. سیلندرهای هیدرولیک معمولی متشکل از مخزن، درپوش سیلندر، سه پایه، پیستون و دسته ی پیستون می باشند. اکثر سیلندرها از نیکل، کروم، فلزهای ضد زنگ یا دیگر فلزهای مقاوم و مستحکم ساخته شده اند.

کارکردهای سیلندر هیدرولیک

سیلندرهای هیدرولیک از طریق مایع های سیالی (معمولا به وسیله روغن) که به سیلندر نیرو می دهند، حرکت می کنند. آنچه که به سیلندر نیرو می دهد، پیستون است  که به دسته ی پیستون متصل و درمخزن قرار دارد. قسمت بالایی مخزن با درپوش سلیندر و بالای آن با سه پایه بسته شده است. سه پایه دارای سوراخ گردی می باشد که به دسته ی پیستون اجازه می دهد تا از طریق مخزن خارج شود.

سلیندر هیدرولیک

درون مخزن، متشکل از روغن است. فشار هیدرولیکی که به وسیله ی روغن بر دسته ی پیستون  کنش هایی را ایجاد می کند ، باعث می شود تا به عقب حرکت کرده و در شکل های خطی پر شود. یکی از خروجی های پیستون به ماشین که وظیفه ی حرکت را دارد، متصل است. چنانچه فشار هیدرولیکی روغن دسته ی پیستون و خود پیستون را ابتدا حرکت داده و سپس جسم های متصل را حرکت می دهد.

حتما این مقاله را نیز مطالعه کنید
طراحی و ساخت جک هیدرولیک

انواع سیلندر هیدرولیک

دو نمونه ی اصلی این سیلندرها عبارتند از:

سیلندرهای میله ای

سیلندرهای جوشکاری شده.

میله ی بست سیلندرهای هیدورلیک از میله های فلزی خطی متصل شده به هر دو خروجی مخزن سیلندر هیدرولیک، تسکیل شده است.