مهمترین مزایا و معایب یونیت هیدرولیک چه می باشند
پیش از این در خصوص یونیت هیدرولیک و ویژگی های آن صحبت کردیم. اکنون می خواهیم در این مطلب برای شما از مهمترین مزایا و معایبی که این دستگاه می تواند داشته باشد، بگوییم. همچنین می توانید برای خواندن مطلب مهمترین مزایای هونینگ، به سایت ما مراجعه نمایید.
یونیت هیدرولیک : مزایا و معایب
نیروی الکتریکی، ماشینی و هیدرولیک سه روش متفاوت برای انتقال نیرو می باشند. ترکیب این سه نیرو برای کارکرد موثر و بهتر در بسیاری از برنامه ها، استفاده می شود. این سه روش بر اساس برنامه ی مرتبط، انتخاب می شوند.
یونیت هیدرولیک و کارکرد آن
یونیت هیدرولیک با استفاده از مایع سیال تراکم ناپذیر درون سیستم مهر شده، نیرو را انتقال می دهد. معمولا این مایع سیال تراکم ناپذیر، روغن می باشد. در هر طراحی اساسی سیستم هیدرولیک، دو پیستون وجود دارد که به سلیندر مشترک متصل شده اند. وقتی فشار بر پیستون وارد می شود، مایع سیال از طریق سیلندرها حرکت کرده و وارد پیستون دوم می شود.
کارکرد سیستم هیدرولیک در همه جا وجود دارد. از آب گرفته تا پیستون های هواپیما، این سیستم وجود دارد. از این سیستم همچنین در تجهیزات بالابر، شتاب هیدرولیک، هواپیماها و کشتی ها، سیستم ترمز و نیروی فرمان ماشین ها و کامیون ها، استفاده می شود. در هواپیما، از این سیستم برای حرکت، به کار انداختن چرخ های فرود، کار کردن باله های هواپیما و سیستم ترمز استفاده می شود.
مزایا:
هر سیستمی مزایا و معایب خود را دارد و بر اساس کارکردی که برای اجرا لازم دارد، انتخاب می شود. در این دوره، هیدرولیک ها به صورت گسترده استفاده می شوند. چراکه می توانند نیروی انرژی را از بخشی به بخش دیگر به راحتی انتقال دهند.
کنترل این سیستم آسان است و دقیق کار می کند. چراکه اپراتور سیستم به آسانی روشن، متوقف، شتاب گرفته و آرام می شود.
معایب:
از معایب این سیستم می توان به مایع سیال اشاره کرد. هر مایع سیال هیدرولیک، مطابق با سیستم هیدرولیک مخصوص خود بوده و نبود این مایع سیال به خصوص، مشکلات محیطی و مسائل امنیتی را ایجاد می کند.
امیدواریم از مطلبی که در خصوص مزایا و معایب یونیت هیدرولیک برای شما آماده کردیم، راضی بوده باشید.